Maak de Switch!

Switch stimuleert gedrag dat bijdraagt aan een duurzame en rechtvaardige wereld. 

Hier én daar, nu én in de toekomst.

Switch inspireert en ondersteunt, Switch verbindt mensen en goede ideeën.

Programma's

Met de Scholierencompetitie Watch your World in twee Brabantse gemeenten betrekt Switch jongeren op een aantrekkelijke manier bij mondiaal burgerschap. In spelvorm komen thema’s als internationale samenwerking, het armoedevraagstuk en eerlijke handel aan de orde.
Finding ROOTS is een Zeeuws actieprogramma over leiderschap en duurzaamheid voor jonge professionals. Finding Roots zoekt Zeeuwse studenten van MBO Scalda, University of Applied Sciences HZ die de ambitie hebben om de wereld van morgen voor te bereiden.
Programma voor voedseldeskundigen van de toekomst.

Nieuws

Programma:
02-09 2019 | Finding ROOTS is een actieprogramma voor jongeren over leiderschap en duurzaamheid. Wil jij je handen uit de mouwen steken en iets betekenen voor de wereld om je heen? Jezelf verder ontwikkelen en tegelijkertijd werken aan je CV? Meld je nu aan voor de derde editie van Finding ROOTS.
Programma:
05-02 2019 | Ben jij ook geïnspireerd door al die berichten over de klimaatmars in Amsterdam, de protesten in Brussel en onze Nederlandse scholieren? Laat dan 15 maart van je horen in Middelburg en loop (ook) mee in de Zeeuwse Klimaatmars.
10-01 2019 | Per ingang van 1 januari 2019 is Stichting Switch ingevoegd in ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Een voor Zeeland strategisch belangrijke organisatie gaat deel uitmaken van het kennisinstituut ZB. De activiteiten worden gecontinueerd, we organiseren dit jaar ook weer: MVOLoont: bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken op circulaire economie, sociaal ondernemeschap en energietransitie Finding Roots Literaire Tocht Wereldreis Goes Wereldreis Middelburg

Agenda

14
11-2019
Locatie: ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg
30
11-2019
Locatie: ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg

Volg Switch

Volg ons op Facebook

Volg ons op twitter

Volg ons op YouTube

Tweets van Switch