Maak de Switch!

Switch stimuleert gedrag dat bijdraagt aan een duurzame en rechtvaardige wereld. 

Hier én daar, nu én in de toekomst.

Switch inspireert en ondersteunt, Switch verbindt mensen en goede ideeën.

Programma's

Met de Scholierencompetitie Watch your World in twee Brabantse gemeenten betrekt Switch jongeren op een aantrekkelijke manier bij mondiaal burgerschap. In spelvorm komen thema’s als internationale samenwerking, het armoedevraagstuk en eerlijke handel aan de orde.
Finding ROOTS is een Zeeuws actieprogramma over leiderschap en duurzaamheid voor jonge professionals. Finding Roots zoekt Zeeuwse studenten van MBO Scalda, University of Applied Sciences HZ die de ambitie hebben om de wereld van morgen voor te bereiden.
Programma voor voedseldeskundigen van de toekomst.

Nieuws

Programma:
12-11 2018 | Genieten van een viergangendiner, samengesteld en gekookt door docenten en leerlingen van het profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR) en derde klas VWO tweetalig van Het Goese Lyceum. Dat gaan de ouders ondervinden op 8 en 9 november aanstaande, in de speciaal ingerichte aula op de Bergweg. Met deze activiteit vragen de leerlingen van Het Goese Lyceum aandacht voor de mondiale voedselverdeling. Het diner begint om 18.00 uur, de gasten worden ontvangen vanaf 17:30 uur. Behalve het eten, zullen de ouders verrast worden met een inhoudelijk programma en muzikale omlijsting. Het is de feestelijke afsluiting van een voedselproject dat schoolbreed aandacht kreeg gedurende de afgelopen vier weken.
Programma:
12-11 2018 | De Ketchupfabriek is de winnaar van de eerste editie van de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen. Patrick Keizer ontving de MVO-award uit handen van Johan de Winter, directievoorzitter van de Rabobank Zeeuws-Vlaanderen op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen op Contacta in Goes. De Ketchupfabriek mag zich de komende twee jaar de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer van Zeeuws-Vlaanderen noemen.
26-09 2018 | Mooi programma over Circulaire Economie op de HZ Middelburg op 2 oktober as.

Agenda

14
12-2018
Locatie: Provinciehuis Abdij Middelburg
Datum
14 december 2018
T/m
Tijd
13:30 - 17:00 uur
Locatie
Provinciehuis Abdij Middelburg

Volg Switch

Volg ons op Facebook

Volg ons op twitter

Volg ons op YouTube

Tweets van Switch