Agenda

Home | Agenda | Duurzaam Doe Je Zelf-show Hulst

Duurzaam Doe Je Zelf-show Hulst

In opdracht van de Millenniumwerkgroep van de gemeente Hulst en Rabobank Hulst en i.s.m. de ondernemersverenigingen COV OZV en OPKoewacht, organiseert Switch voor de ondernemers van Oost Zeeuws-Vlaanderen twee activiteiten om u te informeren en te inspireren over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). En wel op 22 mei en 18 september 2013. De eerste activiteit is de Duurzaam Doe Je Zelf-show en de tweede activiteit een inspiratiebijeenkomst.

Overal hoor je over een krimpende markt. Maar u weet dat u met uw kracht en verbeeldingskracht ver kunt komen. U verdient graag een goedbelegde boterham, maar u wilt ook een leefbare wereld voor de volgende generatie. Daarom zoekt u voor uw bedrijf naar concrete ideeën die goed zijn voor de omgeving, voor uw mensen en voor uw portemonnee. Voor nu en voor later. Waar vindt u die goede ideeën? Switch organiseert vanuit het programma 'MVO Loont' activiteiten voor MKB-ondernemers.

Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan De Duurzaam Doe Je Zelf-show op 22 mei. Een interactieve quiz waarmee u in kort tijdsbestek praktische kennis opdoet over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; people, planet en profit. Leerzaam en in een leuke vorm gepresenteerd.

De Duurzaam Doe Je Zelf-show
Locatie: Stadhuis, Grote Markt in Hulst
Wanneer: 22 mei 2013, 19.30 uur – 21.00 uur
(inloop vanaf 19.00 uur).
Voor wie: Alle ondernemers uit Oost Zeeuws-Vlaanderen. U hoeft geen lid te zijn van een ondernemersvereniging.
Daarna is er volop gelegenheid om te netwerken.

 

Lees ook het arikel in Het Ondernemersbelang

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht. Meld u snel aan want het maximaal aantal deelnemers is 80 personen. 

Contactpersoon
Pascal Elegeert, p.elegeert@maakdeswitch.nl, 0113 -25 0051 

Het programma MVO Loont wordt uitgevoerd met financiële ondersteuning van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de provincie Zeeland, de provincie Noord Brabant, de gemeenten Eindhoven en Tilburg.

 

Datum
22 mei 2013
Tijd
19.30 uur – 21.00 uur
Locatie
Stadhuis van Hulst, Grote Markt 21

Deel deze activiteit via social media

Meer activiteiten

Er zijn op dit moment geen verwante activiteiten