Agenda

Home | Agenda | Kwaliteit als middel voor prestatieverhoging. MVO bezoek ArentisTerneuzen

Kwaliteit als middel voor prestatieverhoging. MVO bezoek ArentisTerneuzen

Veiligheid – kwaliteit – duurzaamheid zijn de kernwoorden voor ons  bedrijfsbezoek aan Arentis Industrial Equipment in Terneuzen. Bij Arentis zijn onze gastheren Marc Heijens, commercieel directeur en Martin van Gastel, KVM functionaris. Arentis verhuisde enkele jaren geleden naar een nieuwe pand aan de Industrieweg in Terneuzen. Dit was ook de aanzet naar de ontwikkeling van MVO uitgangspunten in de bedrijfsvoering.  

Programma:

15:00                   Inloop, met koffie

15:15 – 15:45      Syndus groep kiest voor duurzaamheid, Marc Heijens commericeel directeur Arentis.

15:45 – 16:15      Kwaliteit–Veiligheid–Milieu, Martin van Gastel, KVM functionaris Arentis.

16:15 – 17:00      Rondleiding.

17:00                   Terugblik en discussie. Kwaliteit als middel voor  prestatieverhoging, meervoudige waarde creatie People / Planet / Profit.

17:30                  Afsluiting.

Interesse? Aanmelden is verplicht via de website van Kwaliteitskring Zeeland, https://kwaliteitskringzeeland.nl/kkz/MVObedrijfArentis.asp

Arentis verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen; van kranen tot gereedschapskisten.Het machinepark bestaat verder uit o.a. hydraulische hijskranen, vrachtwagencombinaties, hoogwerkers en schaarliften, verreikers, heftrucks, diesel aangedreven lichtmasten, stroomaggregaten met bekabeling en verdeelkasten), rolsteigers en compressoren. Arentis schakelt op verzoek ook gespecialiseerde riggers, hijsmeester of lastbegeleiders in. Afhankelijk van uw wensen leveren we bovendien  gereedschapsmagazijnen of ingerichte gereedschapscontainers, bemand of onbemand. Ook voor industriële verhuizingen is Arentis uw partner. Wij verzorgen alle industriële verhuizingen, van één enkele machine tot het demonteren van complete fabrieksinstallaties.

Dit bedrijfsbezoek is een activiteit van het programma MVO Loont. Het werk van Switch wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland.

Datum
21 november 2017
Tijd
15:00 - 17:30 uur
Locatie
Industrieweg 40, 4538 AJ Terneuzen

Deel deze activiteit via social media

In samenwerking met

Meer activiteiten

20
09-2018
Locatie: Julianastraat 40, 4301NC Zierikzee
Programma: MVO Loont
08
10-2018
Locatie: diverse halteplaatsen in Goes
Programma: Wereldreis Goes
T/m: 11-10-2018
09
10-2018
Locatie: Gemeentenhuis, Hof van Tholen 2, 4691 DZ Tholen
Programma: MVO Loont