Agenda

Home | Agenda | MVO Loont inspireert! Ledenbijeenkomst

MVO Loont inspireert! Ledenbijeenkomst

Duurzaamheid staat meer dan ooit in de belangstelling. Klimaatverandering, CO2 reductie, circulaire economie, sociaal ondernemerschap,  en inclusieve arbeidsmarkt. De Rijksoverheid stuurt aan op duurzaam inkopen en de consument is in toenemende mate alert op duurzaamheid. Ondernemers die maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staan ook voor duurzaamheid. MVO  gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de koplopers in hun sector.

We nodigen u graag uit voor een ledenbijeenkomst over maatschappelijk verantwoord ondernemen op  woensdag 18 oktober vanaf 19:30 uur, in het MFC De Statie in Sas van Gent (Canadalaan 2). Dit programma is tot stand gekomen door een samenwerking tussen ondernemersvereniging Axclusief, ondernemersvereniging Kanzaalzone Zuid van Sas van Gent en Stichting Switch.

Programma:

19:00:  Inloop met koffie

19:30:  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: evenwicht tussen People, Planet en Profit in je bedrijfsvoering. U kunt morgen al beginnen.

20:15   Korte pauze.

20:30   Green DEAL Zeeuws-Vlaanderen, actueel project gericht op energiebesparing door MKB. Rabobank Zeeuws-Vlaanderen (Stimuleringsfonds) biedt 50% korting op een energie scan. Uitleg van project en procedure.

21:15     Afsluiting en gelegenheid tot netwerken.

Graag uw aanwezigheid bevestigen vóór 15 oktober, per email met vermelding van aantal personen, naar axclusief@axel.nl.

De avond wordt inhoudelijk verzorgd door Pascal Elegeert, coördinator van het  ondernemersprogramma MVO Loont. MVO Loont stimuleert maatschappelijk verantwoord ondernemen onder de Zeeuwse ondernemers. Het werk van Switch wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland.

Datum
18 oktober 2017
Tijd
19:30 - 21:30 uur
Locatie
MFC de Statie, Canadalaan 2, 4551 AL Sas van Gent

Deel deze activiteit via social media

In samenwerking met

Meer activiteiten

12
03-2018
Locatie: Zeeland
T/m: 20-03-2018
05
04-2018
Locatie: Goes
Programma: Wereldreis Goes
T/m: 05-04-2018