Agenda

Home | Agenda | Ondernemen met Impact, Masterclass door Kees Klomp

Ondernemen met Impact, Masterclass door Kees Klomp

Ondernemen met Impact, Masterclass door Kees Klomp, directeur Stichting Maatschappij en Onderneming (SMO).  17:30 – 18:30 uur.

De Masterclass is het voorprogramma van de Ondernemersdagen De Bevelanden en is gratis toegankelijk voor bezoekers. Graag vooraf inschrijven via https://www.zeelandbusiness.nl/bevelanden2019/

Kees Klomp (1968) is directeur van SMO; Stichting Maatschappij en Onderneming, de zakelijk-maatschappelijke denktank van de Erasmus Universiteit Rotterdam. SMO houdt zich bezig met het ontwikkelen van projecten, programma’s en platforms die de Betekeniseconomie in Nederland stimuleren. Klomp is een gepassioneerd voorvechter van de Betekeniseconomie; een beweging van wereldverbeterende bedrijven die een positieve maatschappelijke hoofdrol spelen. Klomp schreef meerdere boeken over dit onderwerp, waaronder de twee managementboek-bestsellers Handboek Betekenisvol Ondernemen en Pioniers van de Nieuwe Welvaart. 

De Masterclass Ondernemen met Impact neemt de ondernemers mee langs de belangrijkste kenmerken van de Betekeniseconomie. Aan de hand van heel veel praktijkvoorbeelden, kunnen en zullen de bezoekers (h)erkennen dat het hier gaat om een fundamentele socio-economische transitie. 

Aanmelden via https://www.zeelandbusiness.nl/bevelanden2019/

De activiteiten van Switch worden mogelijk gemaakt door de Priovincie Zeeland.

Met ingang van 2019 is Switch ingevoegd in ZB l Planbureau & Bibliotheek van Zeeland (ZB). Onze projecten en merknaam - Switch - blijven gewoon gehandhaafd. Wij zijn voortaan alleen via een ander e-mailadres bereikbaar: pelegeert@dezb.nl 

Datum
09 mei 2019
Tijd
17:30 - 18:30 uur
Locatie
De Koploper Stationsplein 21, 4461 HP Goes

Deel deze activiteit via social media

In samenwerking met

Meer activiteiten

31
08-2019
Locatie: Scheldeboulevard Terneuzen
05
09-2019
Locatie: ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg
07
10-2019
Locatie: verspreid over heel Zeeland
Programma: Literaire Tocht
T/m: 11-10-2019