Agenda

Home | Agenda | Uitreiking MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen

Uitreiking MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen

Finalisten MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen bekend.

Camping Zonneweelde (Nieuwvliet) , De Ketchupfabriek (Graauw) en Poppe Installatietechniek (Kloosterzande) zijn de drie kanshebbers voor de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen. Nooit eerder werd er zo massaal gestemd op een Zeeuwse MVO-prijs. In totaal werden er 1525 stemmen uitgebracht. Na een bedrijfsbezoek aan bovenstaande bedrijven, zal de jury tot een keuze komen wie de winnaar wordt van de eerste editie van de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen. De winnaar van de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen wordt op 6 november tijdens Contacta bekendgemaakt.  Dan weten we wie zich de meeste maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO) van Zeeuws-Vlaanderen mag noemen. Deze  MVO-prijs  is een initiatief van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de drie gemeenten Sluis, Terneuzen en Hulst. Stichting Switch is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Het publiek heeft gesproken, de finalisten zijn nu bekend. De andere genomineerden De Appelaere, Slowd en Voedselbron Graauw verdienen een compliment voor de aanmelding en zij zullen vast ook op eigen kracht succesvol zijn.

De jury brengt een bedrijfsbezoek aan de finalisten om de bedrijven te beoordelen op hun inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samengevat betekent dat winst maken met oog voor mens en milieu. Het is aan de jury vast te stellen wiens inspanningen het meest onderscheidend zijn of het meeste impact hebben. De jury bestaat uit Jo-Annes de Bat, Gedeputeerde voor economische zaken Provincie Zeeland, Willeke Pietersma eigenaar van De Haarzaak  en Eric de Ruijsscher, CEO H4A. De Haarzaak en H4A zijn eerdere winnaars van de MVO-prijs.  Op 6 november 19:00 uur vindt de uitreiking plaats op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen van Contacta. Zet deze datum alvast in uw agenda!

Deze  MVO-prijs  is een initiatief van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de drie gemeenten Sluis, Terneuzen en Hulst. Stichting Switch is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Foto Marieke Mandemaker

Juryvoorzitter Mw. Nini Soeters-Schot reikt de MVO-prijs Schouwen-Duiveland uit aan Daniel Lodders van Samengroep. (2016)

Datum
06 november 2018
Tijd
19:00
Locatie
CONTACTA, Zeeuws-Vlaams Paviljoen , Zeelandhallen Goes

Deel deze activiteit via social media

In samenwerking met

Meer activiteiten

06
11-2018
Locatie: CONTACTA, Zeeuws-Vlaams Paviljoen , Zeelandhallen Goes
Programma: MVO Loont
08
11-2018
Locatie: Pontes scholengemeenschap Bergweg Goes
Programma: Voedsel Wereldwijd
T/m: 09-11-2018
27
11-2018
Locatie: HZ Vlissingen
Programma: MVO Loont