Agenda

Home | Agenda | Vernieuwerslab - Week van de Circulaire Econonomie

Vernieuwerslab - Week van de Circulaire Econonomie

Ambitiestatement

Zeeuwen zijn zuinig, zeker: op hun landschap, de deltawateren, hun bedrijfsleven en hun samenleving. Het Vernieuwerslab is een bont gezelschap met enthousiasme voor de toekomst van Zeeland. Deelnemers willen samen op zoek naar originele oplossingen voor vraagstukken die spelen in dat Zeeland. We spreken vrij uit en willen buitenom bestaande kokers nieuwe dwarsverbanden vinden en benutten. Er ligt focus op de kringloopeconomie met oog voor nieuwe bedrijvigheid en werkgelegenheid in harmonie met de natuur en samenleving. "Natuurlijk, Zeeland"; dé plek voor innovatie in de richting van een samenleving en bedrijfsleven dat bloeit en bruist in balans met natuur en natuurlijke bronnen.

Je was er weer bij op 9 november jl . Een pittige maar o zo mooie sessie, wat goed dat je er was! Lees en bekijk hieronder het visual verslag van de bijeenkomst. Daarnaast nodigen we je alvast uit voor de volgende bijeenkomst, noteer alvast: 

We zien je heel graag weer op 18 januari! Heb je in tussentijd vragen, opmerkingen, suggesties of heel toffe ideeen, neem dan contact op met Natasha Poposka via npoposka@zmf.nl

18 januari 2019  maakt onderdeel uit van de Week van de Circulaire Economie

14.30 - 17.00 uur Inhoudelijk programma

17.00 - 18.00 uur Borrel

Halen en brengen

Allemaal met onze eigen achtergrond maar duidelijk ook met elkaar al helder voor ogen welke richting we samen op willen. Wat de een komt halen komt een ander brengen, prachtig!

We zijn dus in staat om samen vragen te stellen en antwoorden te krijgen, kwaliteiten in te brengen die een ander zo graag komt halen, ervaringen uitwisselen waar een ander naar smacht, kennis delen die voor anderen nieuw zijn. 

Draagvlak, ambitie, inspiratie, kennis, verbinding, netwerk en inzichten is maar een greep van jullie inbreng. Maar ook al heel concreet halen of brengen we ideeen voor kleinschalige projecten, inzicht in ontwikkelingen, Landelijke inbreng, Kennis van succesfactoren in duurzaam en innovatie. 

Het werk van Switch wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland.

Datum
18 januari 2019
Tijd
14:30 - 17:00 uur
Locatie
Dockwize, Edisonweg 41 B 4382 NV Vlissingen

Deel deze activiteit via social media

Meer activiteiten

26
06-2019
Locatie: Middelburg
Programma: Wereldreis Middelburg
T/m: 27-06-2019
31
08-2019
Locatie: Scheldeboulevard Terneuzen
05
09-2019
Locatie: ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg