Nieuws

Home | Nieuws | Horeca-leerlingen aan de slag met wereldmaaltijden

Horeca-leerlingen aan de slag met wereldmaaltijden

28 augustus 2014

Wereldvoedseldag is een dag waarop voedsel centraal staat en er wereldwijd aandacht voor voedselzekerheid in de wereld wordt gevraagd. De dag wordt jaarlijks gehouden op 16 oktober.

In september en oktober verdiepen zo’n 1.000 leerlingen van de MBO-horecaopleidingen in Brabant zich in het wereldvoedselvraagstuk. Switch maakte daarvoor hun lesmateriaal. Als afsluiting organiseren zij Eerlijke Maaltijden (Wereldmaaltijden).

Tussen 13 en 17 oktober kunt ook u aanschuiven in de schoolrestaurants van De Rooi Pannen in Tilburg, Breda en Eindhoven en van ROC De Leijgraaf in Cuijk en Oss. Dan kunt u ervaren dat u lekker en genoeg kunt eten, ook als we het voedsel in de wereld eerlijk verdelen.

Geïnteresseerd? Vóór 1 oktober vindt u de aanmeldadressen op onze website.

Contactpersoon
Clasien Vermeer, c.vermeer@maakdeswitch.nl, 013 5351523

Deel dit nieuwsbericht via social media