Nieuws

Home | Nieuws | Vernieuwerslab bundelt krachten in Zeeland

Vernieuwerslab bundelt krachten in Zeeland

12 december 2017

ZMf en Switch hebben hun krachten gebundeld en starten op 16 januari, tijdens de Week van de Circulaire Economie, het Vernieuwerslab. Een exclusieve bijeenkomst waar een twintigtal impactmakers, visionairs en vernieuwers samenkomen om talenten op te tellen en een intensievere samenwerking te verkennen. Met als doel te werken aan een circulaire economie in Zeeland.

Het lab is een initiatief van Pascal Elegeert, coördinator van Switch, en Ira von Harras, directeur van ZMf. De basis voor het bundelen van hun krachten is de jarenlange samenwerking en een overeenkomstig gedachtengoed. Zelf maken Ira von Harras en Pascal Elegeert onderdeel uit van deze eerste sessie van het Vernieuwerslab. Alle genodigden zijn gevraagd iemand mee te nemen, passend in het plaatje van een visionair, impactmaker of vernieuwer. Hierdoor is het bereik van het lab groter dan uitsluitend een het eigen netwerk en wordt het effect van het lab direct verdubbeld.

De inspiratie voor het Vernieuwerslab komt voort uit de deelname aan het Feest der Vernieuwing, geïnitieerd door Theo van Bruggen. Tijdens het Vernieuwerslab zal Van Bruggen, samen met Freek van der Pluijm, optreden als trekker van deze eerste bijeenkomst.

De ontmoeting vindt plaats in DOK41. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en resultaten van het Vernieuwerslab doe je via de nieuwsbrief, sociale media en website van ZMf en Switch. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland.

 

Deel dit nieuwsbericht via social media