Home | Voor wie? | Ondernemers | Aanmelden 'Tasty10, Good in Food'

Aanmelden 'Tasty10, Good in Food'

Het nieuwe jaar begint goed voor ondernemers uit de levensmiddelenindustrie. Voedingsproducenten uit Brabant en Zeeland kunnen zich tot en met 9 februari aanmelden voor de ´Tasty10, Good in Food´. Daarbij dingen zij mee naar de Gouden Lepel 2014.

De ´Tasty10´ (uit het MKB in de provincies Brabant en Zeeland) scoren beter op duurzaamheid en met name op milieu, arbeidsomstandigheden en mensenrechten bij leveranciers en producenten in ontwikkelingslanden.

De aanmeldingen worden voorgelegd aan de professionele vakjury, die hieruit tien bedrijven selecteert. Deze krijgen een prominente plaats op de website en in allerhande media en worden voorgedragen aan het brede publiek voor de publiekstemming. Uit de drie finalisten zal de jury uiteindelijk de winnaar van de ´Gouden Lepel´ aanwijzen.

In de beoordeling worden zeven criteria gebruikt uit de ISO 26000. U kunt op de criteria klikken voor meer informatie, deze wordt in een nieuw venster getoond.
1. Bestuur van de organisatie
2. Mensenrechten
3. Arbeidsomstandigheden
4. Milieu
5. Eerlijk zakendoen
6. Consumentenaangelegenheden
7. Betrokkenheid bij de ontwikkeling van de gemeenschap

In de aanmelding wordt u gevraagd om uw prestaties op die criteria aan te geven met een score van 1 tot 10 en een toelichting. We vragen u zo compleet mogelijk te zijn, opdat de jury een goed beeld krijgt van uw prestaties en de zaken waarin u zich onderscheidt van uw collega’s.

Agenda

Er zijn op dit moment geen verwante activiteiten